Hvem er vi

Vats Fjellstue er et nyåpnet hotell. To familier har gått sammen om å skape hyggelig atmosfære i den "gamle" fjellstuen.

Sammen med oss fire, er det til sammen seks barn. Tre av de går på skole/barnehage her oppe, og tre av de kommer i helger, ferier og høytider.

Kontakt oss gjerne på  919 05 825

Vi som er her

Robert Bø

Robert er opprinnelig fra Drammen, men har aner fra Ål. Har tidligere erfaring fra restaurantdrift, regnskapsføring, og bedriftsrådgivning. Gift med Astrid. Her oppe har han overordnet ansvaret for driften og det administrative og økonomiske

Astrid Bø

Astrid er opprinnelig fra Nesbyen i Hallingdal. Bodd noen år i Røyken. Har tidligere erfaring innen butikkledelse, og fra dagligvarehandel, samt noen år som frokostsjef på hotell i Oslo. Her oppe har hun ansvaret for at gjestene er fornøyde og ikke minst mette når de forlater restauranten.

Kristian S. Bø

Kristian har tidligere erfaringer fra transportbransjen, og er på helt ny grunn, men er kreativ og praktisk i tankegangen. Kristian er forlovet med Jannicke.
Kristian vil komme til oss etterhvert, og vil få ansvaret for vedlikeholdet.

Jannicke Bø

Jannicke er også helt ny ibransjen. Har tidligere erfaringer fra helsevesenet og har gjennom dette jobbet tett på mennesker. Her oppe har hun ansvaret for at resepsjonen er ren og ryddig, og at du skal få ett smil når du kommer.

Adresse: Varaldsetvegen 760, 3570Ål
Tlf.: 919 05 825
E-post: post@vatsfjellstue.no
Org.nr. 914 620 570

© Opphavsrett Vats Fjellstue